+31652332412 (ook WhatsApp) info@vandebuntecaravans.nl

In- en Verkoop Gebruikte Caravans

Genieten van een onbezorgde vakantie

Genieten van een onbezorgde vakantie!

Wie zijn wij

Al zo’n 20 jaar zijn wij zeer actief in het kopen en verkopen van tour caravans. Ons specialisme is het segment gebruikte caravans dat in (zeer) goede staat van onderhoud verkeert. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden en onze prijzen. In onze bedrijfshal staan diverse occasions van verschillende merken en bouwjaren.

Wij hebben geen werkplaats en verrichten geen onderhoud aan caravans. Wij bieden u de mogelijkheid om bij een van onze erkende collega’s een eventuele aankoopkeuring te verrichten. Op deze manier bent u er zeker van dat er geen eventuele – door u of door ons – onopgemerkte mankementen aan de caravan zijn. Wij houden immers van correct en eerlijk zaken doen.

We hopen dat u via de website een goede indruk heeft gekregen van ons bedrijf. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een bezoek aan G.A. van de Bunte Caravans aan de Arnhemseweg 447 in Beekbergen (nabij Apeldoorn). Wij zorgen voor de verse koffie en de aandacht die u verdient.

Belt u wel vantevoren even voor het maken van een afspraak want wij zijn niet altijd persoonlijk aanwezig.

U kunt ons telefonisch 7 dagen per week bereiken op :

+31 (0)6 52 33 24 12  (s ‘avonds tot 22.30 uur)
(mag ook via WhatsApp  )

Wij hopen dat u dit jaar nog op vakantie gaat, met een caravan van G.A. van de Bunte Caravans b.v. en dat u kunt gaan genieten van een onbezorgde vakantie!

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Gerben van de Bunte

Alle merken en bouwjaren caravans gevraagd!

Wij zijn altijd op zoek naar alle merken caravans en verstrekken gelijk een RDW vrijwaring. Kijk snel verder op inkoop caravans.

Uw leverancier van caravanplezier!

G.A. vd Bunte Caravans b.v. is een RDW erkend caravanbedrijf.

 

Tevens maken wij gebruik van de diensten van de VWE.

Goed Bereikbaar

U vindt ons bedrijf in Beekbergen (bij Apeldoorn), zeer centraal gelegen in het midden van Nederland, in de buurt van de uitvalswegen A1 en A50. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons bedrijf.

Betrouwbaar

Al vele jaren zijn wij actief in het kopen en verkopen van tourcaravans. Onze bedrijfspolicy is eerlijk en correct zaken doen met de hoogste mate van betrouwbaarheid. Wij houden ons aan gemaakte afspraken met al onze klanten en zorgen ervoor dat velen kunnen genieten van een onbezorgde vakantie!

Volop Keus

Volop keuze dus uit diverse occasions van verschillende merken en bouwjaren. Onze voorraad wisselt sterk, maar onze actuele voorraad op de site is altijd up-to-date. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze bedrijfshal te bezoeken.

Openingstijden

Bezichtigen van onze caravans kan uitsluitend op afspraak!

Van maandag t/m zaterdag

Zondags zijn wij gesloten.

 

Contact
Arnhemseweg 447
7361CH Beekbergen
+31 (0)6 52 33 24 12 (ook )

 info@vandebuntecaravans.nl

Bankgegevens:
IBAN : NL52ABNA0504542796
BIC :   ABNANL2A

Heeft u vragen?
Laat het ons weten