+31652332412 (ook whatsapp) info@vandebuntecaravans.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.

Aangezien wij onze caravans en campers tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden aan onze klanten en werken met kleine marges, kunnen wij geen enkele vorm van garantie dan ook geven op onze caravans en campers .

(tenzij anders overeengekomen,dan specifiek vermeldt op de factuur).

Reclamaties m.b.t gebruikte voortenten en of luifels die gratis bij de caravans worden meegeleverd zijn uitgesloten. De klant heeft ten aller tijde de mogelijkheid om deze zelf uit de caravan te halen en te bekijken alvorens tot koop over te gaan.

De koper tekent bij verkoop de koopovereenkomst en verklaard akkoord te gaan met de staat van de caravan of camper op het moment van verkoop, zoals gezien en goed bevonden door de koper. Onze caravans of campers  worden afgeleverd zoals bezichtigd maar kunnen eventueel wel tegen meerprijs een Bovag keuring of onderhoudsbeurt krijgen bij een collega caravanbedrijf/garagebedrijf , daar wij zelf geen onderhoud verrichten.

Uiteraard zullen wij ervoor zorgdragen, dat wij onze caravans en campers goed controleren op eventuele aanwezige gebreken. Mits wij op de hoogte zijn van eventuele gebreken aan de caravan, zullen wij u dit ten aller tijden melden!

Eerlijk zakendoen, duurt tenslotte het langst en daar staan wij garant voor!

Aangezien wij wereldwijd zaken doen, is goede reclame van groot belang voor ons!

Een tevreden klant komt terug bij G.A. vd Bunte Caravans b.v.!